Konferenca ku po merr pjesë kryeministri Zoran Zaev në hotel Meriot, para disa çasteve u ndërpre pasi që nga ana e sigurimit është evakuuar ai dhe ekipi i tij.

Nga sigurimi i këtij hoteli ku po mbahet konferenca vetëm shkurt thanë se kërcënimi është eliminuar, por pa precizuar se për çfarë kërcënimi bëhet fjalë