Për të gjithë ata që e njohin tashmë Jake Zyrus ka ndërruar emër pasi ndryshoi gjininë.

Këngëtarja filipinase është transformuar dhe tashmë duket si djalë.

Tashmë ajo quhet Charice dhe pas ndërrimit të seksit ajo mban flokë të shkurtër dhe vesh rroba meshkujsh.

“Kam moshën e duhur dhe mendoj se kam të drejtën të vendos vetë për veten”, është shprehur ajo në një intervistë.

Ajo ka vijuar më tej duke thënë:

“Jam shumë e lumtur për transformimin dhe kryesisht për herën e parë që bëra injeksion në testosteron. Kisha një ndjesi të çuditshme dhe thoja me vete diçka ka ndryshuar. Por kam ende punë”.

 

Për sa i përket një ndërhyrjeje të mundshme, artistja 25-vjeçare ka deklaruar se nuk ndihet ende gati.