Ka një kohë të gjatë që është në skenë dhe mbahet për njërin ndër këngëtarët më të paguar shqiptarë.

Sinan Hoxha, po që ia ka arritur të bëjë emër me muzikën e tij.

Këngëtari sot feston ditëlindjen, ndërsa mosha e tij nuk përkon me pamjen që ka, ngase duket goxha më i ri.

Hoxha është lindur me 5 shtator të vitit 29.1.1975 dhe sot feston ditëlindjen e tij të 42-të.

Ai është i martuar me bukuroshen Andrra Destani dhe bashkë kanë një djalë.