Për shkak të dyshimeve për kryerjen e dy veprave penale “vjedhje të rëndë”,dhe një “vjedhje” Stacioni policor në Strugë ka ngritur padi penale kundër 26 vjecarit nga  Strugë.

Veprat e dyshuara i ka kryera gjatë muajit të kaluar duke u thyer xhamat dy dy makinave  të parkuara në afërsi të stadiumit të futbollit në Strugë.Duke vepruar kështu, ai vjedh paratë, rrobat, çantat dhe sendet e tjera . /Strugalajm