Kryeministri Zoran Zaev gjatë ditës së Bajramit të vogël njoftoi se në Komunën e Haraçinës do të garojnë me kandidate shqiptare, edhe atë Melekie Halimi. Pas përhapjes së lajmit, filluan polemikat ndërsa Flaka siguroi edhe fotografi nga një aheng familjar ku shihet se si Melekie Halimi dhe lideri social – demokrat po luajnë valle.

Sipas pamjeve nga fotografitë, Zaev shihet i rrethuar nga familjarët e Halimit dhe kjo tregon për një afërsi mes familjes Halimi dhe liderit të LSDM-së, Zoran Zaev. Në fotografi shihet edhe bashkëshortja e tij.