Kandidatët për kryetarë të Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti  I BDI-së, Bashkim Bakiu I BESËS, Sefedin Aliu I PDSH-së dhe Ekrem Aliu I Aleancës për Shqiptarët,  sot nësnhkruajtin Kodeksin për Zgjedhje demokratike dhe të lira, pranë Komisonit Komunal Zgjedhorë, në Saraj.

Kandidati I BDI-së, Blerim Bexheti, tha se ‘nga kur BDI-ja është në pushtet çdoher janë organizaur zgjedhje të qeta, demokratike, ku është shprehur vullneti I lirë I qytetarëve’. AI, siguri se strukturat e BDI-së në Saraj do të zhvillojn një fushatë të qetë, ku  aktivistët e kësaj partie do të promovojn programin zgjedhorë familje në familje.