Valltarja dhe këngëtarja Donjeta Kosumi – Kallashi, veç lëvizjeve të saj është edhe një maniake e makinave

E pasi e kemi parë atë me disa makina të tipit BMW dhe lloje të tjera të makinave po kësaj here Kallashi ka rënë në makinë të mirë.

Është fjala për makinën e tipit Ferrari, çmimi më i vogël i së cilës nuk është nën 100 mijë euro.

E Kallashi duket e lumtur në këtë makinë ngjyrë të kuqe, të cilën e ka postuar në rrjetet sociale.

Donjetës derisa vallëzimi duket se i ka shkuar mirë, në karrierë muzikore nuk i ka punët edhe aq mirë pasi që ende nuk ka bërë emër si duhet në këtë fushë.