Më në fund ju mund t’i hiqni qimet e padëshiruara dhe monotone nga këmbët, duart, kofshët dhe pjesët tjera të trupit.

Dhe e tërë kjo në mënyrë plotësisht natyrale dhe plotësisht falas dhe çka është më e rëndësishmja, përgjithmonë.

Pra ekziston zgjidhja e përhershme për telashin më të madh të femrave, qimet Shtypeni katrorin e mëposhte dhe pas 5 sekondave do te hapet receta e plotë

Me mënyrë natyrale, pa pagesë, mund t’i hiqni qafe të gjitha qimet.

Kjo në të vërtetë është një recetë ruse, e cila u ka ndihmuar shumë damave që të zgjidhin këtë problem të padëshiruar.

Kur të filloni ta aplikoni këtë preparat, qimet fillimisht do të fillojnë të rrallohen dhe të bëhen më të dobëta dhe me kalimin e kohës do të zhduken përgjithmonë, shkruan sot gazeta “Zëri”.

Vetëm llogaritni se sa kohë ua merr e rruara apo depilimi dhe do ta kuptoni se sa shumëfish kjo u shpaguhet.

Disa femra kanë shumë qime në fytyrë dhe për to kjo është një zgjidhje ideale, sepse e rruara vetëm sa i forcon, derisa depilimi kërkon që qimet të lihen të rriten, çka në këtë zonë tejet të dukshme nuk sugjerohet aspak.

Përbërësit: Disa lëvozhga të arrave dhe këtu nuk bëhet fjalë për lëvozhgën e gjelbër, por për lëvozhgën e fortë dhe ujë.

Përgatitja: Lëvozhgat duhet të jenë plotësisht të thara. Ndizni ato dhe lërini të digjen. Nga hiri i fituar, shtoni ujë aq sa është e nevojshme që të fitoni një masë kremi sikurse pasta. Lëreni të qëndrojë ashtu për 12 orë.

Aplikimi: Masën e fituar, vendoseni në pjesën e trupit nga e cila dëshironi të largoni qimet e padëshiruara. Lëreni masën të qëndroj aq sa keni kohë (më së miri gjysmë ore) dhe pastaj pastrojeni.

Përsëriteni këtë tretman tre herë në ditë, derisa të paraqiten rezultatet e para dhe pastaj vazhdoni njëherë në ditë derisa qimet më nuk vazhdojnë të rriten.