Më vjen turp që jam kryeministër i një vendi ku burgjet janë jashtë të gjitha standardeve të humanizmit dhe aspektit social të jetës së personave, që janë të dënuar dhe vuajnë dënim në shtëpitë ndëshkuese-përmirësuese Idrizovë, porositi sot kryeministri Zoran Zaev gjatë vizitës në burg me ftesë të Avokatit të Popullit dhe Komitetit të Helsinkit për të drejta të njeriut të Maqedonisë.