Kuvendi i degës së PDSH-së zgjodhi avokatin Elvir Iseni për kandidat të mundshëm për Kryetar të komunës së Bogovinës. Punimet e kuvendit i ndoqi Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi si dhe struktura partiake e degës.