Adnan Neziri do të jetë kandiat zyrtar i ASH-së për kryetar komune në Tetovë.

Siç mësohet sonte dega e Tetovës ka vendosur që ekonomisti Neziri të jetë kandidai i cili do t’ju bëjë ballë kandidatëve tjerë nga radhët e BDI-së, BESËS dhe PDSH-së.

Ndryshe zgjedhjet lokale do të mbahen me 15 tetor./TetovaSot/

 

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1714277788605678/