Kandidati i LSDM-së për kryetar të Shkupit Petre Shilegov sot në tregun e gjelbërt të komunës Butel rastësisht u takua me kansidatin e VMRO-DPMNE-së për kryetar komune Darko Kostovski.

Me kët rast Shilegov  Kostovskit i tha

„Më mirë do jetë për ty që unë të fitoj. Më beso. Populli është i bundur se unë do të fitojë dhe ju e dini këtë. Sytë u flasin “, tha Sjilegov, njofton Aktuale.

Por Kostovski ia ktheu Shilegovit duke i thënë se populli nuk mendon ashtu dhe në këtë do të bindet me 15 tetor.