Që nga fillimi i karrierës ka qenë një fytyrë shumë e komentuar, e pavarësisht komenteve të ndryshme ajo ka vazhduar me sukses, shkruan Kosovarja.

Tashmë po i shijon ditët më të bukura me që është bërë nënë e vogëlushit Tianit.

Pavarësisht karrierës dhe jetës së saj me bashkëshortin, Tuna shpesh takohet edhe me familjarët e saj, ndërkaq një fotografi me nënën befason lidhur me ngjashmërinë por edhe me gjestet.

Që të dyja me buzë të fryra, kjo e tregon një raport të lidhur shumë ngushtë mes tyre.
Tuna nuk e ka vetëm nënë, por edhe shoqe mamanë e saj.