Pasi hodhi votën për zgjedhjen e kryetarit te Kuvendit, kryeministri Edi Rama u duk shume miqësor me disa prej deputeteve te opozitës.

Ai i ka dhëne dorën Flamur Nokës dhe me pas Lulzim Bashës, te cilit iu drejtua me këto fjale:

“Kryetar mire?”, teksa iu afrua tek vendi qe ishte ulur Basha.

Image