Një ish ushtarë i UÇK-së i ka çuar selam Arben Taravarit se me 15 do ta shohe se sa është sahati.

“Përshëndetje Taravari!!!

Të ofendosh të tjerët vetëm pse besojnë dhe mendojnë ndryshe, nuk është etikë e Gostivarasve!

Përshëndetje Taravari!!!

Me 15 Tetor, do ta shofish sa është “sahati”!!!
I ke mbledhur rreth vetes të gjithë të harxhuarit politikisht, të gjithë ata që ia thithën gjakun PDSH-së në kohën e Arbër Xhaferit!

Përshëndetje Taravari!!!

100 ditë qevrisje, si ministër i shëndetësisë, përveç se ke amortizuar tastaturat duke qëndruar ne FB, nuk ke asnjë të arritur!

Përshëndetje Taravari!!!

Unë jam gurbeqarë, ndoshta votën time nuk do ta fitojë asnjë kandidat, por ofendimet për qytetarët e Gostivarit, nuk durohen, sepse unë e dua GOSTIVARIN!

Thjeshtë, përshëndetje Taravari!!!” ka shkruar  Armin Brahumi, ish ushtar i UÇK-Maqedoni