Në rrjetet sociale ditët e sotme mjafton thjesht një buton për të nisur një bisedë.

Ka nga ata që i përdorin për të “flirtuar”, por ka dhe nga ata që nuk bien dakord me këtë dhe ky është rasti i një vajze nga Tirana e cila është mjaft e irrituar që merr mesazhe të shumta nga persona të panjohur.

 Së fundi ajo është kontaktuar nga dy persona, babë e bir dhe ata vazhdojnë ta ngacmojnë.

Më poshtë vajza dërgon dhe bisedën e realizuar me të dy ata. Djali i kërkon ta lëjë rehat babanë, ndërsa ky i fundit e akuzon se është vajzë e pasjellshme.

Teksa dërgoi bisedën, vajza shtoi për JOQ.al:

Përshëndetje JOQ, më shkruan i ati, pastaj i biri. Ç’janë këta kështu, u çmendën njerëzit.