Në minutën e 69-të ka drithërima për Shqipërinë. Alioski harkon nga e djathta, Nestorovski devijon sferën dhe pastaj Pandev gjuan me kokë duke kaluar Berishën.

Elseid Hysaj tregohet vendimtar, duke larguar topin nga vija e portës.