Mjeku Valon Hasani, specialist internist, tanimë katër vjet subspecializon kardiologji në Repartin e Mjekësisë Intervente në Spitalin e Tetovës.

Duke pasur parasysh se sëmundjet kardiovaskulare janë arsyeja numër një për vdekshmërinë në Maqedoni, mjeku Hasani çdo ditë po ballafaqohet me përgjegjësi të mëdha, duke iu dhënë drejtime fateve të pacientëve të tij…

Kardiologu Valon Hasani, në intervistën për “Post.mk” zbuloi se si e kalon një ditë në kardiologji dhe me çfarë raste është ballafaquar në punën e tij të deritanishme.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në këtë link: