Afërdita Dreshaj është një nga fytyra publike që në secilën dalje të saj merr shumë vëmendje.

Por kohën e fundit ajo nuk po është shumë aktive dhe nuk po bie në sy.

Ndryshe nga Afërdita aktive në rrjetet sociale po tregohet motra e saj, Jehona.

Së fundi ka postuar një fotografi nga Praga dhe po duket shumë mirë.