Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka takuar ambasadorët e vendeve të Bashkimit Evropian të akredituar në Kosovë.

Në fillim të takimit, Haradinaj ka thënë se qëllimi i takimit është që të diskutohet për agjendën evropiane të Kosovës dhe për prioritetet e Qeverisë së re.

Pas kësaj deklarate takimi është mbyllur për media.