Soonte u hap shtabi i LSDM-së dega Haraçinë, ku fjalën përshendetëse e mori bartësi i listës për këshilltar, Agron Beqiri, dhe shefi i shtabit Bekim Halimi.

Bekim Halimi premtoi se Haraçina në udhëheqjen e kandidates Milushe Halimi do të ketë çerdhe për fëmijë, kanalizim, shkollë të mesme, kanalizim dhe ujë të pijshëm 24 orë.

Sipas degës së LSDM Haraçinë të pranishëm në hapjen e shtabit thonë se ishin diku 500 simpatizantë dhe përkrahës të Milushe Halimit./TetovaSot