Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për çështje ekonomike Koço Angjushev, sot në ZZHTI Alinci në Prilep do të marr pjesë në hapjen solemne të fabrikës “Injection Moulding Prilep”, investim i kompanisë gjermane, Accomplast.
Injection Moulding Prilep-IMP është fabrikë për prodhimin e pjesëve automobilistike.
Pas hapjes së fabrikës, zëvendëskryeministri Angjushev do të merr pjesë në takimin e punës me Odat rajonale të Prilepit dhe Manastirit pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë.