Gylseren filloi përgatitjet për Bajram qysh më përpara dhe ende po e vazhdon festën

Por, ajo këtë herë ka bërë diçka jo të zakonshme.

Nurgul është shfaqur në bikini në një pishinë në Turqi, e cila thotë se ende ka Bajram për të.

Kjo mënyrë e të festuarit është jo e zakonshme për një festë religjioze siç është Bajrami.