E pamë Kim Kardashianin në majë të pemës lakuriq ndërsa tani shihni aktoren të lyer me ‘baltë’.

Gwyneth Paltrow ka pozuar topless duke u shfaqur kështu në ballinën e revistës “Goop”, e cila është në shitje me një çmim prej vetëm 12 eurove.

Ajo që ka tërhequr vëmendjen është fakti se Gwyneth përveçse të mbathurat ka preferuar ti mbajë veshur, ajo duket se është lyer e gjitha me baltë, gjë për të cilën nuk mund ta vërtetojmë me siguri të plotë

Sido të jetë arsyeja apo artikulli për të në brendësi të faqeve, ja vlen të themi se Gwyneth solli një stil të veçantë dhe revista pritet të bëjë namin me shitje.

Vlen të theksohet se Gwyneth Kate Paltrow përveç se është aktore, ajo është edhe këngëtare dhe shkrimtare.