Një ngjarje shokuese ka ndodhur në një qytet në Kinë, ku një grua ka sjellë në jetë foshnjen e saj në mes të rrugës.

Videoja që është shpërndarë në mediat sociale kineze, tregon gruan e cila ka lindur në rrugë, transmeton portali arbresh.info

Më pas, asaj i kanë ardhur në ndihmë edhe disa njerëz që janë gjendur në rrugë.

Përfundimisht, aty ka arritur edhe një punëtor mjeksor i cili ka parë gjendjen e nënës dhe foshnjës.

Me sa duket, gruaja nuk ka pasur asnjë komplikacion në lindje, sepse menjëherë pas lindjes së foshnjes, ajo ka marrë fëmiun e saj dhe ka vazhduar udhën.

Mediat kineze raportojnë se ngjarja ka ndodhur në qytetin Guangdong, province Yunfu, përderisa gruaja në fjalë kishte dalë për të bërë pazar.