Shkruan: Erald SELCA

Pikërishtë para 13 vitesh Kombëtarja jonë zhvirgjëronte në mitikun QEMAL STAFA Kampionen aksidentale të Europës Greqinë e prepotentit Oto Rehagel.

Turpëruam “kampionet ” 2 me 1 , ku stadiumi brenda dhe jashtë ishte uragan kuq e zi.

Por atë natë festive se fitorja ndaj heleneve është me shumë se fitore futbollistike kujtojmë atë botë i terë shteti grek ra në koma nga humbja që ja shkaktuam ne , por qelbesirat greke vrane te riun kukesian emigrantin Gramoz Palushin i cili u vra nga bandat duke festuar dhe nuk e lëshoi flamurin e shenjtë kombëtar.

Gramoz vëlla të kujtojmë përjetë .