Shumica e njerëzve pëlqejnë që të shkojnë në kinema për të parë filma.

Por shumë gjëra në kinema duket mjaft të çuditshme.

Për shembull, fakti që kokoshka mund të jetë aq e shtrenjtë sa bileta juaj.

Më poshtë mund të shikoni se çfarë fshihet në kinema nga klientët.

Punëtorët asnjëherë nuk arrijnë të pastrojnë tërësisht kinemanë për shkak se nuk kanë kohë

Është më e lehtë për ta të pastrojnë mbeturinat nëse i hidhni në ulëse dhe jo përfundi saj.

Volumi i lartë mund të dëmtojë veshët

Gjithmonë është një çift që puthen në kinem