Ligji është i barabartë për të gjithë, edhe për artistët. Një fakt i tillë ka qenë edhe balerinin dhe koreografin e njohur Gerd Vaso.

Ai është fotografuar gjatë ditës së sotme tek Komisariati i policisë rrugore, në vendin ku paguhen gjobat e ndryshme. Ai është duke pritur në radhë për të shlyer detyrimin e tij duke dhënë kështu edhe shembullin e mirë