George Clooney bashkë me gruan e tij Amal kanë bërë të ditur se do të pranojnë një refugjat Yazidi nga Iraku të jetojë në shtëpinë e tyre në Kentucky.

Sipas raportimeve aktori i njohur dhe avokatja e të drejtave të njeriut kanë ftuar refugjatin i cili tani është student në Universitein e Çikagos për të jetuar në pronën e tyre.

Çifti i tokës së famës Clooney, janë duke shijuar jetën e tyre si prindër pasi së fundi ata janë bërë me binjak.