Pas emocioneve të papritura që përjetoi në festivalin e filmit pas premierës ”Surburbicion”, George Clooney, ka ndarë pak kohë për veten.

Ai është parë këtë të diel duke u çlodhur bashkë më bashkëshorten e tij Amal, me të cilën gëzon binjakë të porsalindur.

Çifti janë parë duke shkuar në Venecia, duke shijuar një ditë të bukur në qytetin italian bashkë me binjakët e tyre Ella dhe Aleksandër.