Shumica nga publiku i mban mend fillimet e Genta Ismajlit në skenë. Ajo erdhi nga Amerika për të fituar famë në skenën kosovare

E pamja e saj së bashku me stilin ishin krejtësisht të ndryshëm ngase jemi mësuar ta shohim.

Fotografitë e së kaluarës shumë këngëtare do të dëshironin t’i zhduknin sepse ato zbulojnë ndërhyrjet e tyre në fytyrë. Por kjo foto e Gentës është më adukuatja për të treguar stilin dhe pamjen e saj reale , përcjell ORAinfo.

Me siguri që Genta do të jetë penduar për një frizurë të tillë, me të cilën nuk do ta kemi shancën e dytë ta shohim.