Anëtari i LDK-së, Bajram Gecaj ka përjashtuar çdo mundësi të një bashkëpunimi në mes partisë pjesë e së cilës është ai dhe koalicionit PANA.

Madje ai ka përdorur gjuhë të ashpër ndaj atyre që ngrenë kësi hipoteza.

“Rrejnë si qeni”.
“I kërkoj falje opinionit publik për nivelin e ulët të shprehjes, por nuk më ka mbet rrugë tjetër pa e thënë troç se të gjithë ata të cilët po deklarojnë ditëve të fundit se LDK do t’i bashkë”, ka shkruar Gecaj në Facebook.