Menjëherë pas përfundimit të pushimeve, ish-banorja e Big Brother aktualisht e njohur edhe si modele, duket se ka vendosur të ndryshojë pamje në mënyrë drastike pamjen.

Këtë herë e shohim me flokë më të zgjatura dhe me tjetër ngjyrë.

Si gjithnjë Françeska është shfaqur në formë mjaft të kuruar fizike.