Uragani që po shkatërron gjithçka.

Uragani Irma është tashmë më i madh, më i fortë dhe potencialisht më vdekjeprurës sesa Harvey dhe ky uragan ende nuk ka përfunduar.

Irma ka dërguar Karaibet dhe disa shtete jugore në krizë pasi thuhet se shkatërroi 95 për qind ‘të Shën-Martinit, Barbudës dhe Ishujve Virgjër Britanikë.

Miliona njerëz kanë mbetur të braktisur dhe të pastrehë pa qasje në ujë, energji elektrike ose shërbim telefoni dhe kanë vdekur dhjetëra njerëz.