Ata janë shumë të suksesshëm në karrierë dhe njëherësh shumë të kërkuar, shkruan lajmi.net.

Në llogarinë e tyre në Instagram, Besniku dhe Flori kanë postuar një foto e cila është shkrepur 8 vite më parë.

Përveç Florit i cili nuk duket se ka ndryshuar shumë, Capital T dhe 2Po2 dukeshin shumë më ndryshe prej tani, pasi sigurisht që 8 vite ndikojnë në ndryshimin e fizikut tek njeriu.