Çifti Marina Vjollca dhe Getoar Selimi i japin sot fund beqarisë.

Këto janë pamjet e para nga ceremonia e kurorëzimit të tyre. Kjo ceremoni martesore po mbahet në Gjirin e Lazit në Durrës ku të pranishëm do të jenë 300 të ftuar.