Prej vitesh ajo është një nga këshillueset më të mira të shqiptarëve.

Dietologia Blerina Bombaj ka rekomanduar nga emisioni ‘E diela shqiptare’ këshilla të vlefshme për mënyrën e të ushqyerit. Por sot Blerina ka shpërndarë me miqtë e saj në rrjetet sociale një moment të vështirë të jetës së saj.

  

Ana, vajza e dietologes Blerina Bombaj Troci është operuar dhe i vëllai i ka qëndruar te koka, i trishtuar.

“Kur të vegjëlit duhet të bëhen trima. Një apandesit akut e bëri Anën më të fortë dhe Dinin më të dhembshur”, shkroi Blerina./