Ish deputeti Femi Jonuzi është kandidat i BDI-së për komunën e Studeniçanit.

Me këtë rast, dega e BDI-së ka vendosur unanimisht të mbështes kandidaturën e Jonuzit për kryetar të Studeniçanit, edhe pse në lojë ishin edhe disa emra tjerë.

Emrat e kandidatëve të BDI-së tanimë janë të njohur edhe në disa komuna tjera si në Kërçovë, Tetovë, Gostivar, Çair dhe tjera.