Kaltrina Lulaj, një modele nga Kosova dje ka postuar në Instastory unazën e saj të fejesës prej floriri. Ajo është fejuar me një sheik arab.

Menjëherë pas postimit të Kaltrinës ka reaguar ish-banori i Big Brother, Algen Nikolla, i cili njihet për miqësitë me vipat ndërkombëtar.

“Pse i quani modele këtë pseudomodele e këto ku**a itinerante? Në cilat pasarela mode paska dalë kjo, që ta quani modele këtë dhe shumë si puna e kësaj? Këto janë thjesht mish për top, thjesht prostituta!

E më shumë respektoj ato të chat line, që nga një ekran dhe pa kontakt bëjnë çfarë bëjnë, po as nuk zënë faqe gossip e as nuk uzurpojnë një kategori profesionistësh që janë modelet, ato të vërtetat, që nuk e shesin veten te këta çobenët e gamileve.

Këto janë thjesht copa mishi e mish i qelbët, në dispozicion të kujt hap portofolin e ju i propozoni për modele e showgirls”,- ka shkruar në statusin e tij ish-banori.

Nuk e dimë nëse Kaltriana e ka e lexuar këtë status, por le të presim çdo të ndodhë.