Padyshim që dasma e Bes Kallakut dhe Xhensila Myrtezajt do të jetë një nga dasmat e personazheve vip shqiptar që do të mbahet mend gjatë.

Përveç çiftit edhe personazhet VIP, duket se kanë ditur ta ngrohin pafund atmosferën. Një prej tyre ka qenë edhe këngëtarja Eneda Tarifa, e cila me tu bashkuar me grupin e  aktorëve të “Portokallisë” kanë nisur të bëjnë shaka.

Një prej tyre ka qenë edhe çasti i ëmbëlsirës e cila kishte një formë të rrumbullakët dhe duhej çarë për tu shijuar. Eneda me shaka i ka rënë edhe kokës së ish-kolegut të saj Irgen Çelës, i cili gjithashtu u lidh në martesë përpara disa ditësh.