Urime Kryeministër Ramush Haradinaj

Ashtu si në ditë të vështira të prijsh dhe të luftosh për lirin e Kosovës, besojmë se do dish dhe do ja dalish për Shtetë ndërtimin e vendit.

Një shtet demokratik funksional dhe në shërbim te popullit të Kosovës dhe i integruar në strukturat Euro Atlantike.!- ka shkruar deputeti i BDI-së Ejup Alimi në facebook.