Shkëndije Mujaj ka realizuar një set fotografik nudo në Bjeshkët e Nemura

Ndoshta, ju ka munguar gjatë verës, pasi që atë e shihnim vazhdimisht me foto e video provokative nga bregdeti.

 Por, kësaj radhe Shkëndije Mujaj ka zgjedhur që të bëj fotografi nudo në Bjeshkët e Nemura, konkretisht në anën e Rugovës, prej të cilës ajo vije, duke u zhveshur e tëra.

Në disa foto që ka postuar në rrjetet sociale shihet Shkëndija që është e zhveshur e tëra dhe bën fotografi nëpër lumenjtë e Bjeshkëve të Nemura.

Ajo vetëm thithkat i ka mbuluar me një pullë ngjyrë rozë, në mënyrë që mos të duket e tëra e zhveshur