Foto të mrekullueshme tregojnë një ari të madh polar që vrapon mes ishujve të akullt  shumë në veri të Kanadasë.

Kafsha fantastike duket tek loz mbi akull në kërkim të vaktit të ardhshëm, teksa duket se ngrohja globale po bën punën e vet.

Temperaturat në rritje e kanë transformuar këtë zonë në një lagunë dhe shkëputja masive e akujve kanë krijuar arqipelage.

Fotot mahnitëse janë bërë nga Florian Ledoux, një fotograf 28-vjeçar. Ai ishte duke fluturuar mbi ishujt Baffin në territorin e Nunavut, i cili është në ekstremin verior të Kandasë, brenda qarkut arktik. Ledoux ishte pjesë e një ekspedite përreth Arktikut kur i ra në sy ariu i madh.