Arian Çani është një nga personazhet më karizamtikë shqiptarë, por edhe ndër më të përfolurit. Jeta private e tij ka ngjallur gjithmonë kuriozitet, por ai ka ditur si ta mbajë atë larg mediave.

Dhe si rrallëherë, ai është shfaqur në publik me bashkëshorten në mbrëmjen e 20-vjetorit të ‘Opinion’, duke pozuar për Anabel.

Arjan Çani dhe bashkëshortja, Enida Petro, me profesion stomatologe, shihen të veshur në mënyrë elegante me të zezë, të dy të buzëqeshur ndërkohë që ai i ka vendosur asaj dorën tek supi.