Qëkur erdhi në jetë, vogëlushja Renee ishte po aq e famshme sa dy prindërit artistë Nora Istrefi dhe Robert Berisha. Nora na ka treguar përmes fotove të fundit se tani ajo është rritur dhe është bërë një vogëlushe  mjaft e lezetshme dhe simpatike.

Si për çdo nënë, edhe për mami Norën Renee është bota e saj, princesha e saj, shfletoni galerinë dhe shikoni se sa është rritur ajo!