Greta sot njihet si një ndër femrat më të bukura që ka estrada shqiptare dhe askush nuk e vë në dyshim këtë, por fotografitë para se të bëhej e famshme do t’ia rrezikojnë këtë epitet

Greta në të kaluarën nuk ka qenë edhe aq atraktive, të paktën jo në këto fotgrafi.

Aktualisht, pasuria dhe bukuria duket se janë një përpjesë e drejtë , përcjell ORAinfo.

Këngëtarja edhe shpesh është akuzuar për ndërhyrje të fytyrës. Krahasimi i këtyre fotografive është më se vërtetues për këtë akuzë.