A nuk është paksa e çuditshme fakti se shumica e burrave tradhtarë janë mjaftueshëm guximtarë që të rikthehen në shtëpi pasi ta kenë tradhtuar gruan dhe ta puthin atë në buzë?

Nëse e kanë gjetur një grua më të bukur dhe më të mençur se gruaja, pse burrat tradhtarë thjeshtë nuk largohen pra?

Epo, kjo është pyetje interesante! Gratë të cilat kanë burra tradhtarë kanë pohuar se burrat e tyre nuk largohen sepse i dëshirojnë të gjitha gjërat.

Por, përveç kësaj, ka edhe dy arsye tjera se përse meshkujt tradhtarë nuk largohen nga jeta e grave të tyre!

Pak “pushim”

Shumica e meshkujve tradhtarë nuk tradhtojnë vetëm për arsye se duan t’ia kthejnë shpinën familjes së tyre! Arsyeja e vetme pse tradhtojnë është se duan pak “pushim” nga gratë dhe fëmijët. Burrat e tillë nuk e shohin tradhtinë si diçka të madhe, prandaj për ta kjo mbetet vetëm pushim.

Dashuria për gruan

Kjo mund t’ju duket budallaqe, por një burrë tradhtar mund të mos ndahet nga gruaja sepse ende ka ndjenja për të! Kjo është arsyeja se përse shumica e meshkujve tradhtojnë vetëm për seks, sepse emocionalisht janë të lidhur me gratë e tyre.