Një studente ukrainase ka nxjerrë në shitje virgjërinë e saj, sepse “ka nevojë urgjente për 1.500 paund”.

E reja e cila prezantohet me emrin Julia tha për gazetën “Melitol”, në juglindje të Ukrainës që ajo herët a vonë do ta humbasë virgjërinë, kështu që preferon më mirë ta shesë se sa ta humbasë atë në ndonjë party e dehur, shkruan “The Sun”.

Në njoftimin online i nxjerrë së fundmi dhe që ka marrë vëmendjen e shumë mediave ndërkombëtare shkruhet: “Vajzë e bukur, 18 vjeç, studente. Dua t’i jap virgjërinë time një mashkulli serioz që më ofron një ndihmë financiare prej 50,000 hryvnia (1,500 paund)”.

Ajo shpjegoi se ajo kishte pasur të dashur, por e kishte ruajtur virgjërinë e saj.

Vajza shpjegoi se paratë i duheshin për një arsye të mirë dhe jo për t’i shpenzuar për ‘argëtim’ ose gjëra pa vlerë.