Ndarja e Albi Nakos nga bashkëshortja e tij Klaudia Pepa bëri të gjithë të flasin.

I ftuar në emisioni ‘Xing’ ai u vu në një provë ku duhet të dilte më një nga vajzat që e kishte fiksim.

Ato donin të pinin kafe me Albin dhe për këtë duhet të përgjigjeshin pse.

Njëra prej tyre, më e interesuara në dukje tha se dëshiron që Albi t’i mësonte ‘sparkadën’.

Kjo përgjigje shkaktoi shumë reagime madje ngjalli dhe keqinterpretime.