Egzon Xhaferi,ish- kryetari i RDK dhe njekohesisht kryetari i Levizjes Besa në Frëngovë të Strugë, nëpërmjet një njoftimi ka lajmëruar se ka dhën dorëheqjen nga Lëvizja Besa.

Xhaferi potencon se ka dhënë dorëheqjen sepse nuk ka gjetur hapësirën e duhur në Lëvizjen Besa dega në Strugë të lokalitetit që ai përfaqëson .Ai nënvizon se ketë vendim e merr pas një koordinimi edhe me anëtarësinë .(Strugalajm.com)